Plågsam start på dagen...

Med fotografering av huset... Stressar upp mig så :/

fast det kanske egentligen inte behövs..;)

             Men nu är det iallafall gjort!:) Fan vad det känns SKÖNT!!:)                        


Kommentarer
Postat av: ฟรีด้า

Tycker ditt hus verkar väldigt fint faktiskt! :)

Jag vet inte vad deras problem är. Men sen vi flyttade in har det varit väldigt många här utanför som kollat på huset och ba "fan, det bor redan någon här" och så har de pratat med ägaren. Så min kille och hans kompis misstänker att de vill hitta på en ursäkt till att kasta ut oss så de kan hyra ut till några andra.. Om vi blir utkastade imorgon så kan de nya flytta in dagen efter det vilket betyder dubbel deposit plus månadshyra på bara en vecka.
Vår förra granne hade bott i ett annat hus med samma ägare som vi har och han hade flyttat för att ägaren hade varit riktigt klurig, ställt till med problem och velat ha massa pengar och skit.
De kom och frågade om vi var gifta och min kille svarade.. Tänkte inte att det skulle vara något konstigt med det, han hade till och med svarat att "Ja, hon är ju farang och inte muslim så vi kan inte bara gifta oss sådär, vi behöver lite tid och vänta tills vi är redo".

Känns som att det är lika bra att vi flyttar.. Om det är som han tror så lär de väl bara hitta på mer och mer regler tills han har en anledning att kasta ut oss. Och ja, jag vill ju kunna ta hit mina kompisar utan att behöva skicka hem dem senast nio på kvällen. Jag är ju inte tio år gammal haha!

Svar: Inte ok alls, man blir ju ARG.. :/
***Sophie***

2012-07-26 @ 19:04:20
URL: http://nude.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback